समायना गोरबोनि दैमु - Premananda Machahary (N. L. Publications Panbazar Guwahati, 2014)
Samaina Gwrbwni Dwimu is a social novel in Bodo language.
Samaina Gwrbwni Dwimu
Keywords: Bodo; Novel; Bodo; Bodo