ଓଡ଼ିଆ-କୁଇ ଭାଷା ଶିକ୍ଷଣ ପୁସ୍ତିକା - (:unkn) unknown (Academy of Tribal Language and Culture Odisha, 2007)
ଓଡ଼ିଆ-କୁଇ ଭାଷା ଶିକ୍ଷଣ ପୁସ୍ତିକା is designed to help the language learners to develop usage skills of Kui.
KUI BHASA SIKSHYANA PUSTIKA
Keywords: Kui; କୁଇ; ଭାଷା ଶିକ୍ଷଣ; ପୁସ୍ତିକା; Bhasa Sikshyana; Pustika; Bharatavani; Knowledge Through Indian Languages; Language Learning; Odia; Kui