गोथां बिलाइ आन्दोनि सल - Jatindra Nath Boro (Bodo Publication Board Bodo Sahitya Sabha, 2016)
Gwthang Bilai Andwni Solo is a modern Bodo drama.
Gwthang Bilai Andwni Solo
Keywords: Bodo; Literature; Bodo; Bodo