आरोबाव खनसे उदांस्रि नागिरनानै - Brahma, Kanteshwar (Bodo Publication Board Bodo Sahitya Sabha, 2013)
Arwbao Khonse Udangshri Nagirnanwi is a social novel which reflects the contemporary Bodo society.
Arwbao Khonse Udangshri Nagirnanwi
Keywords: Bodo; Literature; Bodo