চৈথারোল কুম্বাবগী কুম্বারোলশিং অমসুং (অথেংবা মতমগী) নুমিৎ-থাবান - Sharma, Brahmacharimayum Kulachandra (Kukurbin Sharma, B., 2010)
This book presents the Solar and Lunar system of the Manipuri calendar and the natue of reading of Royal Chronicles of Manipur.
Cheitharol Kumbabagi Kumbarolsing Amasung (Athengba matamgi) Numit Thaban
Keywords: Manipuri; Astrology; Manipuri