अनलायनाया जेवरिबादि गोथारमोन - Premananda Mosahari (N. L. Publications Panbazar Guwahati, 2009)
The book Onlainaya Jewaribadi Gwtharmwn is a Boro social drama.
Onlainaya Jewaribadi Gwtharmwn
Keywords: Bodo; Drama; Bodo; Bodo