ಉಣ್ಯಾ ಭಾವಾಡ್ತಾಚೆ - Edwin J F D’Souza (Karnataka Konkani Sahitya Academy, 2014)
This book is a Novel written in Konkani
Unnya Bhavaddtache
Keywords: Konkani; ಉಣ್ಯಾ ಭಾವಾಡ್ತಾಚೆ; Unnya Bhavaddtache; Konkani Novel; Konkani; Konkani